Zakelijk

Biovijver is er ook voor de professionals

Groot assortiment

In Nederland gekweekt

Van planten tot vijverdieren

duurzame verpakkingen

Wij kiezen duurzaam

Met duurzame verpakkingen

Kundig advies

Kundig advies

Gegeven door onze experts

Close up vijverplant

Je partner voor de juiste vijver

Wie zijn wij

Biovijver verkoopt verschillende soorten vijverplanten, dieren en benodigdheden. Wij streven ernaar levendige en gebalanceerde wateromgevingen te creëren. Of het nu gaat om kleurrijke waterplanten, diverse vijverdieren of hoogwaardige benodigdheden voor een gezonde vijver, wij bieden alles om een bloeiende vijver te realiseren. Bij Biovijver zijn we je partner voor een prachtige en duurzame vijver. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke flora, diverse fauna of hoogwaardige benodigdheden voor een gezonde vijver, Biovijver biedt een uitgebreid assortiment. Ontdek hoe Biovijver je projecten kan verrijken met onze hoogwaardige producten en expertise. Samen creëren we prachtige, duurzame en uitnodigende vijvers. 

Bekijk ons aanbod
Close up planten

Een naadloze samenwerking

Ben je hovenier of tuinarchitect?

Biovijver staat voor natuurlijke vijvers vol leven. Ons assortiment biedt hoogwaardige producten, van waterplanten tot milieuvriendelijke bacteriën en vijvermanden, die hoveniers en tuinarchitecten helpen prachtige waterlandschappen te creëren. We streven naar sterke samenwerkingen, waarbij onze expertise en producten naadloos aansluiten op je projecten. Met Biovijver als partner geven we vorm aan levendige en duurzame vijvers. Ontdek onze lijnen en laat ons je begeleiden in het realiseren van je ideeën. Neem vandaag nog contact op en laat je visie tot leven komen! 

Contact opnemen
Close up plant

Zij kozen voor kunstplanten.nl

Wat zeggen onze klanten?

Alle Google reviews

Remi de bres

(5)

“Top zaak💯💪”

Jessika Van Dijk

(5)

“Heel vriendelijk geholpen, eigenaar heeft verstand van zaken en goede kwaliteit producten!”

Sebastien Eckebus

(5)

“Zeer vriendelijk geholpen, op afspraak ook in de avonduren te bezoeken om slakken op te halen. Ik raad Biovijver ten zeerste aan!”

De waardering van biovijver.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 150 reviews.