Vijverpakketten

Vijverpakketten vormen een veelzijdige en doelgerichte oplossing voor het onderhoud en de verfraaiing van jouw vijver. In ons uitgebreide assortiment vind je een diversiteit aan vijverpakketten, elk zorgvuldig samengesteld om specifieke aspecten van vijververzorging effectief aan te pakken.

Toont alle 5 de resultaten

Biovijver

Vijverpakketten

Vijverpakketten vormen een veelzijdige en doelgerichte oplossing voor het onderhoud en de verfraaiing van jouw vijver. In ons uitgebreide assortiment vind je een diversiteit aan vijverpakketten, elk zorgvuldig samengesteld om specifieke aspecten van vijververzorging effectief aan te pakken. Of je nu een ervaren vijverliefhebber bent of net begint met het creëren van je waterlandschap, deze pakketten bieden een gebruiksvriendelijke en efficiënte aanpak.

Ons aanbod aan vijverpakketten

We bieden verschillende pakketten aan: small (10 stuks), medium (20 stuks), large (30 stuks), XL (40 stuks) en XXL (50 stuks). In deze vijverpakketten zitten met zorg geselecteerde planten voor uw vijver.

Anti-algen pakket:

Vijveralgen zijn een veelvoorkomende uitdaging in vijvers. Deze ongewenste organismen kunnen niet alleen het water troebel maken, maar ook een bedreiging vormen voor de gezondheid van vissen en andere waterbewoners. Om dit probleem aan te pakken, bieden wij het anti-algen pakket aan. Dit vijverpakket is speciaal ontworpen om algen te verminderen en te voorkomen. Met onze anti-algen pakketten kun je de strijd aan gaan met het algenprobleem en genieten van een heldere en gezonde vijver.

Zuiverende oeverplanten pakket:

Daarnaast begrijpen wij het belang van een gebalanceerd ecosysteem in de vijver. Daarom bieden wij het zuiverende oeverplanten pakket aan. Deze planten helpen niet alleen bij de natuurlijke filtratie van het water, maar bevorderen ook een gezond evenwicht in je vijver. Met dit vijverpakket creëer je een natuurlijke en duurzame manier om de waterkwaliteit van je vijver te verbeteren en te behouden. Het is een aanrader voor zwemvijvers en plantenfilters.

Bloeiende oeverplanten pakket:

Wil je jouw vijveromgeving verrijken met insecten en kleur? Ons bloeiende oeverplanten pakket is dan de juiste keuze. Dit vijverpakket bevat een zorgvuldig geselecteerde mix van prachtige planten die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan een levendige en gevarieerde vijveromgeving vol met insecten.

Zuurstofplanten pakket:

Voor het optimaliseren van het zuurstofniveau in je vijver bieden wij het zuurstofplanten pakket aan. Deze planten dragen bij aan een gezond ecosysteem door zuurstof te produceren en overtollige voedingsstoffen te absorberen. Een evenwichtige zuurstofhuishouding is essentieel voor het welzijn van vissen en andere waterorganismen in je vijver.

Drijfplanten pakket:

Tot slot hebben we het drijfplanten pakket, dat niet alleen schaduw en beschutting biedt voor vijverbewoners, maar ook een decoratief element toevoegt aan je vijver. Deze planten drijven op het wateroppervlak en dragen bij aan een gebalanceerd en aantrekkelijk vijverlandschap.

Dankzij onze vijverpakketten een gezonde vijver

Ontdek het gemak van onze vijverpakketten en geniet van de waterplanten die Nederland te bieden heeft. Kies het pakket dat het beste past bij jouw behoeften en breng harmonie in je vijveromgeving. Voor persoonlijk advies op maat staan we altijd klaar om je te helpen, of je nu een doorgewinterde vijverliefhebber bent of net begint met het aanleggen van een vijver.

Met onze plantencalculator het juiste vijverpakket

Heb je geen idee welk vijverpakket je moet kiezen en hoeveel planten je nodig hebt voor jouw vijver? Gebruik dan onze plantencalculator! Deze vertelt je precies hoeveel planten je nodig hebt.

Advies op maat

Heb je een vijver en weet je niet goed hoeveel planten en/of je dieren nodig hebt en welke soorten de beste keuze zijn voor jouw vijver? We voorzien je graag van advies op maat. Ook wanneer het om een nieuw in te richten vijver gaat voorzien we je graag van advies. Heb je een probleem met je vijver? Ons team komt altijd met praktische oplossingen en ideeën.

Ontdek Biovijver, dé leverancier van in Nederland gekweekte inheemse waterplanten

Biovijver is jouw betrouwbare bron voor in Nederland gekweekte inheemse waterplanten. Als je interesse hebt in een van onze vijverpakketten, ben je van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze kwekerij en onze vijverartikelen met eigen ogen te bekijken. Neem vooraf contact met ons op om een afspraak te maken. Of je nu een particulier bent of een professionele tuinarchitect/hovenier, wij staan graag klaar om je te assisteren. Laat het ons gerust weten als je hulp nodig hebt bij je keuze of wanneer je nog vragen hebt. Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je vijveroptimalisatie een succes wordt.