We helpen je graag

Vijverplant vragen

Wil je iets weten rondom vijverplanten? Wij leggen het graag uit. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

Neem contact op

Welke vijverplanten zuiveren het beste?

Sommige soorten hebben een betere zuiverende werking dan andere. De meest krachtige oeverplanten (helofyten) zijn: gele lis, egelskop, kalmoes en beekpunge. Sterkte zuurstofplanten zijn: diverse soorten fonteinkruid, hoornblad, waterpest en aarvederkruid.

Worden planten geleverd in een kant en klare vijvermand?

Vijverplanten kunnen niet in een kant en klare mand verzonden worden. Tijdens transport ontstaat er vaak ernstige schade aan de plant. Vijverplanten worden geleverd in een kwekerspot, als bos of als pootgoed (losse plant). Vijvermanden, vijveraarde en lavasplit zijn te bestellen via de website. Met deze artikelen kunt u zelf een kant en klare vijvermand maken.

Hoe worden vijverplanten geleverd?

Vijverplanten worden op verschillende manieren geleverd. In een kwekerspot, als bos of als pootgoed (losse plant). Het leveringstype staat weergegeven in de productbeschrijving.

Hoe moeten vijverplanten geplant worden?

Vijverplanten worden op verschillende manieren geleverd. In een kwekerspot, bos als pootgoed (losse plant). Per leveringstype verschilt de plantmethode. Het leveringstype staat weergegeven in de productbeschrijving. Op de website staat een plantinstructie met video. Deze worden ook bij een bestelling via de mail meegeleverd.

De waardering van biovijver.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 103 reviews.