Over ons

Biovijver staat voor alles wat je vijver tot leven brengt. Met ons advies helpen we je biologische vijver te laten bloeien. Onze liefde en passie voor water in de tuin in combinatie met planten zorgt voor een prachtige natuurlijke balans. Wat je project ook is, wij helpen graag om jou tuin te laten leven!

Groot assortiment

In Nederland gekweekt

Van planten tot vijverdieren

duurzame verpakkingen

Wij kiezen duurzaam

Met duurzame verpakkingen

Kundig advies

Kundig advies

Gegeven door onze experts

voor alles in en rondom jouw vijver

Wie zijn wij

Met een schat aan ervaring in de vijverwereld zijn wij er voor alles in en rondom jouw vijver. Daarbij streven we naar een volledig biologische kweek van waterplanten met certificering! Ook vindt de kweek altijd dichtbij huis plaats, waardoor wij controle hebben over onze producten. De kweek gaat van vijverplanten tot vijverdieren en is volledig ecologisch. Wil je hier meer weten of heb je een andere vraag over Biovijver?

Neem contact op

Biovijver

Vijverartikelen voor jouw vijver

Wil je jouw vijver wat extra liefde geven? Dat kan met onze vijverartikelen! Verzorg je vijver met vrolijke plantjes, geef je vijverdieren een thuis en maak van je tuin een echte eye-catcher. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je vijver te laten bloeien. Van kleurrijke planten tot handige vijverartikelen en vijverdieren, we hebben het allemaal!

Vijverartikelen

Zij kozen voor biovijver.nl

Wat zeggen onze klanten?

Alle Google reviews

Remi de bres

(5)

“Top zaak💯💪”

Jessika Van Dijk

(5)

“Heel vriendelijk geholpen, eigenaar heeft verstand van zaken en goede kwaliteit producten!”

Sebastien Eckebus

(5)

“Zeer vriendelijk geholpen, op afspraak ook in de avonduren te bezoeken om slakken op te halen. Ik raad Biovijver ten zeerste aan!”

De waardering van biovijver.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 127 reviews.