Zuurstofplanten pakket

Mooiste zuurstofplanten van het moment

Vanaf  34,95 incl. BTW
  • Levertijd: 5 werkdagen indien op voorraad
  • Kan nu worden geplant
  • Zorgvuldig en snel geleverd in heel Nederland en België!
  • Planten geleverd uit eigen kwekerij
  • 100% groei- en bloeigarantie
  • Gratis verzending vanaf €150,-
  • In Nederland gekweekt
  • Duurzame verpakkingen
  • Gratis verzending vanaf € 150
Categorieën: ,
Groot assortiment

In Nederland gekweekt

Van planten tot vijverdieren

duurzame verpakkingen

Wij kiezen duurzaam

Met duurzame verpakkingen

Kundig advies

Kundig advies

Gegeven door onze experts

Product omschrijving

Zuurstofplanten pakket:

Zuurstofplanten zijn cruciaal voor een stabiele, gezonde en heldere vijver, vooral de vijvers met vissen. In het zuurstofplanten pakket krijgt u 10, 20, 30, 40 of 50 mooie bossen zuurstofplanten van tenminste 3 verschillende soorten en per 5 bossen zuurstofplanten krijgt u een gratis vijvermand! Meerdere soorten zuurstofplanten zorgen voor een beter evenwicht in de vijver en voor een grotere sierwaarde. De zuurstofplanten zijn afkomstig van eigen bodem. Dit betekent dat ze winterhard (vorst bestendig) zijn en voor meerdere jaren plezier zorgen.

De soorten in het zuurstofplanten pakket kunnen zitten:

Dosering:
​De aangeraden hoeveelheid zuurstofplanten per 1000 liter zijn 5 bossen. Een klein zuurstofplanten pakket is geschikt om een vijver van 2000 liter stabiel, gezond en helder te krijgen of maken!

Aanplanten:
Grof hoornblad en rood hoornblad zijn drijvende zuurstofplanten. Het is niet nodig om hoornblad in een mandje of in het substraat te plaatsten. Het enige wat u hoeft te doen is het bosje in het water te leggen en de rest regelt het hoornblad zelf. ​De andere soorten zijn een wortelende zuurstofplanten. Dit houdt in dat ze wortels in de bodem maken. Dit doen ze in grind, substraat, klei, vijveraarde, zand of in een (kant en klare) vijvermand.

Zuurstofplanten worden via de webshop alleen verkocht als bossen of in een kwekerspot van 9×9 cm. Wilt u andere hoeveelheden, zoals in een kant en klare vijvermand of bent u opzoek naar grote hoeveelheden, neem dan telefonisch contact op of neem contact op via het contactformulier.

Eigenschappen

Gewicht 2 kg
Afmetingen 50 × 50 × 63043350 cm
Grootte

Small, Medium, Large, XL, XXL